Зуcтріч з посолкою європейської молоді в Україні

✅ 29 лютого 2024 року здобувачі освіти Вищого художнього професійного училища №19 смт. Гриців мали можливість поспілкуватися з посолкою європейської молоді в Україні Мирославою Сенько. Зустріч відбулася в рамках ініціативи «Посли європейської молоді» (YEAs) EU neighbours east та була присвячена темі: «Демонстрація впливу ЄС на щоденне життя людей». Під час зустрічі Мирослава розповіла про:

⭐️ Важливість активної участі молоді в житті суспільства;

⭐️ Роль молоді в просуванні європейських цінностей та демократії;

⭐️ Можливості для молоді в Україні та Європейському Союзі (програми обміну, волонтерство та працевлаштування);

⭐️ Вдосконалення лідерських якостей та комунікацій.

Учні мали можливість поставити запитання про Європейський Союз, молодіжні програми та можливості для подальшого розвитку.

✔️ Дякуємо Мирославі за проведену зустріч. Почуваємось натхненно. Чекаємо на нові спільні проєкти.

Про це на сторінці закладу у facebook

Вишивка – це більше, ніж просто хобі чи професія. Це терапія для душі. У кожному стібку – частинка нас самих. Сьогодні, в День психічного здоров’я, пригадаймо, як вишивка допомагає нам відволіктися, розслабитися і знайти внутрішню гармонію.

1 жовтня Україна відзначає День Захисників та Захисниць.
Словами не передами почуття вдячності до наших Захисників. Сьогодні учні та викладачі Вищого художнього професійного училища №19 смт. Гриців зустрілися з нашим захисником, в минулому нашим учнем, Олександром, спогади про цю зустріч назавжди залишиться в наших серцях.

Щороку, 14 вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту.Цей день – це не просто свято, а нагадування про те, наскільки важливий рух для нашого здоров’я та щастя.Спорт і фізичні навантаження необхідні для повноцінного людського розвитку і здоров’я – це факт. Його визнавали ще стародавні греки, адже недарма Олімпійські ігри займали таку важливу роль […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x