День вшанування захисників Донецького аеропорту

20 січня – День вшанування захисників Донецького аеропорту

Жорсткі й безкомпромісні бої за Донецький аеропорт тривали 244 дні – з 26 травня 2014 року до 23 січня 2015 року. «Вони вистояли! Не витримав бетон!» – так в Україні говорять про оборонців Донецького аеропорту.

За стійкість і незламність українських захисників назвали “кіборгами”. Вони стали символом мужності та відданості ідеалам вільної та незалежної України. Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну у лютому 2022 року “кіборги” знову зі зброєю у руках захищають Батьківщину.

“Воїни духу” – виховна година у Вищому художньому професійному училищі №19 смт. Гриців, присвячена незламним українським кіборгам. Спікер: Леся СЕНЬКО – заступник з навчально-виховної роботи.

Про це на сторінці закладу у facebook

Вишивка – це більше, ніж просто хобі чи професія. Це терапія для душі. У кожному стібку – частинка нас самих. Сьогодні, в День психічного здоров’я, пригадаймо, як вишивка допомагає нам відволіктися, розслабитися і знайти внутрішню гармонію.

1 жовтня Україна відзначає День Захисників та Захисниць.
Словами не передами почуття вдячності до наших Захисників. Сьогодні учні та викладачі Вищого художнього професійного училища №19 смт. Гриців зустрілися з нашим захисником, в минулому нашим учнем, Олександром, спогади про цю зустріч назавжди залишиться в наших серцях.

Щороку, 14 вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту.Цей день – це не просто свято, а нагадування про те, наскільки важливий рух для нашого здоров’я та щастя.Спорт і фізичні навантаження необхідні для повноцінного людського розвитку і здоров’я – це факт. Його визнавали ще стародавні греки, адже недарма Олімпійські ігри займали таку важливу роль […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x